Vitamines

disclaimer
links
sitemap
25 september, 2023

Vitamines en voeding

Een mooi maar vooral gezond lichaam begint bij de juiste voeding. U kunt op verschillende manieren een adequaat voedingspatroon samenstellen met de juiste hoeveelheid vitamines en mineralen. Een vereiste is in ieder geval dat u zelf positief staat tegenover een bepaald patroon van voeding. Bent u fanatiek sporter, dan zult u een ander patroon gebruiken dan iemand die op een normale manier sport beoefend en dus aan een basis voedingspatroon voldoende heeft. Meer weten over gezonde voeding?

Van groot belang is natuurlijk ook dat uw lichaam de juiste en gezonde hoeveelheid vitamine binnen krijgt. Vooral als je wilt afvallen en daarom een dieet volgt kan het zijn dat je een tekort krijgt aan bepaalde voedingsstoffen. Het is dan noodzakelijk deze tekorten aan te vullen met bijvoorbeeld een vitamine supplement.

Er zijn veel verschillende soorten vitamines waaronder A, B, C en K. Vitamine C is onder andere van belang voor de vorming van onze botten, maar waarvoor hebt u nu bijvoorbeeld vitamine B of K nodig? Hieronder staan links naar de verschillende vitamines waar je uitleg vind over waar het goed voor is.

Schrijf je in

Ontvang GRATIS

'7 snelle en makkelijke tips voor afvallen'

Uw privacy wordt gerespecteerd