Reductil

disclaimer
links
sitemap
19 juli, 2024

Reductil

Reductil wordt toegepast bij de behandeling van zwaarlijvigheid samen met een dieet, lichaamsbeweging en een aanpassing van de levensstijl.

Reductil is bedoeld voor patiŽnten die onvoldoende reageren op een calorie-arm dieet en die lijden aan: vetzucht (= obesitas); de zogenaamde BMI (body mass index) moet minstens 30 kg/m2 zijn;overgewicht risicofactoren zoals suikerziekte (type II) of afwijkingen in het bloedvetgehalte; de BMI moet minstens 27 kg/m2 zijn.

Reductil is een geneesmiddel dat ondersteuning biedt bij het afvallen als je ernstig overgewicht hebt (BMI>30) of als je overgewicht hebt (BMI>27) met bijkomende risicofactoren als een te hoog cholesterol of diabetes (suikerziekte). Reductil is een geregistreerd geneesmiddel sinds 2001 en is wereldwijd al door ruim 13 miljoen mensen gebruikt.

Hoe werkt Reductil?

Je hersenen geven aan of je honger hebt of verzadigd bent. Reductil zorgt ervoor dat je sneller verzadigd raakt tijdens het eten. Daarnaast beÔnvloedt Reductil de hoeveelheid energie die je stofwisseling verbruikt. Het komt erop neer dat je basis-energieverbruik tijdens het afvallen niet lager wordt, waardoor je lichaam evenveel energie blijft verbranden.

Afvallen met Reductil heeft ook een gunstig effect op de concentraties van bloedvetten (cholesterol) en bloedsuikerspiegels (glucose). Daarnaast zijn goede resultaten behaald bij mensen met overgewicht (BMI>27) en type twee diabetes (suikerziekte).

Heeft Reductil bijwerkingen?

Bijna elk geneesmiddel met een werking heeft ook een bijwerking. De bijwerkingen van Reductil zijn in het algemeen mild en van voorbijgaande aard. Meest voorkomende bijwerkingen zijn een droge mond, slapeloosheid en obstipatie.

Lees de bijsluiter voor meer informatie over Reductil of bestel Reductil bij Dokteronline.com.

Schrijf je in

Ontvang GRATIS

'7 snelle en makkelijke tips voor afvallen'

Uw privacy wordt gerespecteerd