Mentale Dieet Plan

disclaimer
links
sitemap
25 september, 2023

Mentale Dieet Plan review

Mentale Dieetplan

Titel: Het Mentale Dieet Plan
Auteur: Katja Callens

Het Mentale Dieet Plan

Heb jij het ook helemaal gehad met:

  • Honger leiden terwijl je geen gram afvalt?
  • Of wel afvallen maar binnen no time weer op (of zelfs boven) je oude gewicht zitten?
  • Je waardeloos voelen omdat het je weer niet gelukt is de verleiding te weerstaan.
  • De eeuwige strijd van jezelf naar de fitnessclub slepen of je ellendig voelen omdat er weer een week voorbij is gegaan waarin je niet bent wezen sporten?
  • Het gevoel alles op te moeten offeren en jezelf alles te ontzeggen om je ideale gewicht te bereiken?

Wil jij ook ontzettend graag je ideale gewicht bereiken en behouden? Je weet best dat áls je dit wilt bereiken je nu iets moet doen. Maar je stelt het steeds uit omdat het, na een tijdje, zo moeilijk toepasbaar wordt dat je er weer mee stopt?

Dan is het Mentale Dieet Plan echt iets voor jou.

Hoe werkt het

Het Mentale Dieet Plan gaat je stap voor stap begeleiden om je eetgewoonten en levensgewoonten zo dusdanig te veranderen dat jij je ideale gewicht blijvend kan behouden zonder dat je er continue mee bezig moet zijn.

STOP met je te concentreren op het aantal kilo’s dat je wil verliezen. Stel je voor hoe je jezelf zou voelen als je op je ideale gewicht zit en een dagje maar het strand gaat. Het moment waarop je in je bikini staat en jij al je vriendinnen ziet denken, 'Hoe heeft zij dat voor elkaar gekregen?'. Slank, fit en aantrekkelijk. Dat gevoel geeft het mentale dieet plan jou.

Het Mentale Dieet Plan is niet het zoveelste dieet. Het is niet de zoveelste afslankmethode; het is een PROCES waarin JIJ de hoofdrol speelt...
Zet de eerste stap en schrijf je in.

Zodra je bent ingeschreven ontvang je een 20-tal gezonde, inspirerende recepten voor maaltijden, sausen, dressings, drankjes en smoothies. Daarnaast krijg je een link naar een informatieve presentatie van je mogelijke begeleider Katja. Je zult je zeker herkennen in deze presentatie die vol staat met tips en inzichten.

Elk mailtje dat je daarna ontvangt bevat elke keer weer simpele maar zeer effectieve tips die je helpen om permanent af te vallen. Daarnaast bevatten sommige mailtjes links naar interessante presentaties waardoor je een heel ander beeld van afvallen krijgt en het zelfs leuk en interessant wordt om er mee verder te gaan.

Tip: Alleen het receptenboek, die je gelijk na inschrijven al ontvangt, is al de moeite waard.

Wat is het Mentale Dieet Plan

Alle informatie die je middels de nieuwsbrief blijft ontvangt is gratis. In 7 simpele stappen wordt je uitgelegd hoe je blijvend vet kan verbranden:

  • Zonder dat je uren moet zwoegen in de sportschool
  • Zonder dat je jezelf moet uithongeren...
  • Zonder nog langer slecht in je vel te zitten
  • Zonder last te hebben van JOJO effect...
  • Zonder jezelf lekker eten te ontzeggen...

Zodat je kan ervaren dat afslanken ook leuk en lekker kan zijn! Dit alles met mentale ondersteuning om het gewichtsverlies PERMANENT te maken en zonder honger te lijden. Beloofd!

Vul je e-mailadres in om gelijk de eerste tips te ontvangen:
Ja ik wil weten hoe ik mijn ideale gewicht kan bereiken

Tevens biedt Katja geheel vrijblijvend mentale coaching en ondersteuning aan voor dat extra steuntje in de rug. Deelname aan deze coaching is geheel risicoloos. Meer informatie hierover ontvang je van Katja in haar eerste nieuwsbrief.

TIP: Wanneer je het gehele Mentale Dieet Plan toepast garandeert Katja een verlies van 30% tot 65% van je huidige lichaamsvet.

Onthoud dat al het begin, onderweg naar het doel die je wilt bereiken, begint met die eerste stap die jij zelf moet zetten....

Zet die eerste stap hier

Schrijf je in

Ontvang GRATIS

'7 snelle en makkelijke tips voor afvallen'

Uw privacy wordt gerespecteerd