Weight watchers

disclaimer
links
sitemap
19 juli, 2024

Weight Watchers

Heb jij ook zo'n moeite om een dieet of afvalperiode vol te houden? Last van lusteloosheid, vermoeidheid en/of een hongergevoel?
Dan is het vernieuwde Weight Watchers plan misschien wel iets voor jou!

Het ProPoints® Plan

Weight Watchers introduceert het nieuwe ProPoints Plan: dit nieuwe programma richt zich niet alleen op het toekennen van punten voedingsmiddelen. Het is het meest efficiŽnte en flexibele voedingsprogramma ooit. Het verschil met het oude Flexipoint systeem is dat het ProPoints plan zich richt op voedingsmiddelen die je gezondheid en weerstand op peil houden maar ook op voedingsmiddelen die je lang een verzadigd gevoel geven. Hierdoor kan je genieten en je energiek voelen zonder hongergevoel en daarnaast afvallen.

Wetenschappelijke studies

Het ProPoints plan is gebaseerd op recente wetenschappelijke studies op het gebied van voeding, verwerking van voeding door het lichaam om op die manier slank te worden en te blijven.

In het ProPoints Plan draait alles om jou: jouw eetgewoontes, jouw levensstijl maar vooralÖ jouw afslanksucces.

Weight Watcher Meetings

Weight Watchers is van mening dat het meeste succes van het programma afkomstig is door de meetings die door Weight Watchers worden georganiseerd. Hier kunnen deelnemers ervaringen uitwisselen en support ontvangen van hun medecursisten. Als je niet naar dergelijke bijkomsten kunt komen dan is er een online support. Je moet wel lid worden van de Weight Watchters om van deze voorzieningen gebruik te kunnen maken.

Maandblad

Naast deze activiteiten geven ze ook een maandblad uit waar je meer informatie uit kan halen wat varieert van recepten tot schoonheidstips, mode en veel meer.

Weight Watchers

Weight Watchers is geen dieet; het is een gezonde manier van leven.

WeightWatchers.nl

Schrijf je in

Ontvang GRATIS

'7 snelle en makkelijke tips voor afvallen'

Uw privacy wordt gerespecteerd