Groene thee

disclaimer
links
sitemap
19 juli, 2024

Afvallen met groene Tava thee

Groene thee wordt al jaranlang ingezet als middel om je extra kilo's kwijt te raken. Het is een relatief eenvoudige manier om van je overtollige vet af te komen. Ook hoef je geen extreem dieet te volgen, tig pillen per dag te slikken of een maraton per week te lopen om je overgewicht kwijt te raken.

Nieuw op het gebied van groene thee is Tava thee. Tava thee heeft een aantal extra ingrediënten toegevoegd waardoor je overtollige kilo's nog sneller verdwijnen. Maar wees gerust, deze ingrediënten zijn nog steeds 100% natuurlijk en dus veilig.

Tava Thee

Tava Thee is een unieke mix van organische geteelde Sencha, Oolong en Puerh kruiden. Deze thee wordt in China al ruim 4000 jaar gebruikt voor zijn algehele welzijn en heelende werking. Tava Thee is een gemixte combinatie van de twee meest effectieve theemixen die vooralsnog bekend zijn.

Biologische geteeld

De kruiden voor deze thee zijn biologisch geteeld en alleen de beste en meest krachtige bladeren worden zorgvuldig geselecteerd. Daardoor is deze mix uiterst krachtig voorzowel afvallen als de genezende werking.

Tava Thee is een organisch product waarvan alleen de beste Sencha, Wuyi Cliff, Oolong en Puerh bladeren geselecteerd worden, verpakt in pyramide vormige theezakjes van de beste kwaliteit. Oolong bijvoorbeeld, is een Cliff variant die op haar beurt het meest gekoesterd en duurste variant van de gehele Wuyi familie is.

Oolong

Oolong (ook wel bekend als Wu Long) en Puerh theesoorten worden al ruim 4000 jaar gebruikt in China voor hun gezonde werking. Maar deze kruiden verschillen echter in kwaliteit, werking en effectiviteit.

Wu-Long thee wordt de lucht in geprezen als één van de meest krachtige natuurlijke product om af te vallen. Het krijgt met de dag meer en meer waardering en lofbetuigingen van de grote sterren uit Hollywood zoals Oprah Winfrey en Racheal Ray.

Deze eeuwenoude Chinese thee wordt al vele duizenden jaren gebruikt voor het verhogen van het energieniveau en tegen obesitas en China en Japan. Maar nu hebben ze de thee voorzien van twee andere zeer krachtige en effectieve theekruiden namelijk, Sencha en Puerh.

Organisch Certificaat

Je moet er zeker van zijn dat de fabrikant van het product biologisch geteelde kruiden gebruikt. In tegenstelling tot andere fabrikanten, maakt Tava Thea Welness Blend gebruik van biologisch geteelde kruiden. Ze hebben zelfs een certificaat gekregen waarop dat vermeld staat. Tava Thee heeft van zowel de CERES als USDA een certificaat.

CERES Certificaat

Het CERES organisch certificaat houdt in dat iedereen het product kan volgen vanaf de groeilocatie tot aan de plank in de winkel. Je kan het volgen vanf de groeilocatie naar de molen, van de molen naar de fabrikant tot het eindproduct dat je koopt. Dit alles houdt in dat je het volste vertrouwen in Tava Thea Welness Blend kan hebben.

Klik hier om meer over de certificaten te lezen

Pas wel op

Helaas zijn er nog steeds bedrijven die proberen de thee te vervuilen met vullers en andere goedkopere varianten van de kruiden alleen maar om meer geld te verdienen.

Tava Thea Welness Brand is geeft je echt waar voor je geld als het gaat om een thee met afval- en gezondheidscapaciteiten. Het certificaat van analyse is het echte bewijs van dat de gebruikte ingredienten ook echt voor 100% pure Sencha, Oolong an Puerh is en niets anders.

Waarom zou je Tava Thee vandaag nog gaan gebruiken?

 • Verbrand 2,5 keer zoveel caloriën als normale Groene Thee.
  De verbranding van de extra caloriën zorgt ervoor dat je afvalt.
 • Helpt je om je cholestrol te verlagen.
  Door het verlagen van je cholestrol verlaag je het risico op hart- en vaatziekten.
 • Verbrand je vet met behulp van Pu Erh.
  Het gebruik van Pu Erh verhoogt je vetverbranding en vermindert je gewicht.
 • Verlaag de vetopslag in je lichaam
  Naast de vetbrandende werking worden ook overbodige koolhydraten geblokkeerd in plaats van opgeslagen als vet.
 • Helpt je bij obstipatieproblemen.
  Naast afvallen heeft Tava Thee nog een belangrijke eigenschap. Die eigenschap is het bevorderen van de stoelgang. Een goede stoelgang verhoogt je opname van voedingstoffen uit je voeding en zorgt voor een betere verbranding.
 • Kalmeert je lichaam en geest
  Een goede balans tussen lichaam en geest is onontbeerlijk om je goed en energiek te voelen.
 • Verhoogd je weerstand.
  Een verhoogde weerstand zorgt ervoor dat je minder vatbaar bent voor virussen en dus minder snel ziek wordt.
 • Tava thee is een geheel natuurlijk, biologisch geteeld product zonder toevoegingen
  Door het gebruik van alleen natuurlijke ingrediënten ben je er zeker van dat je geen chemische substanties binnenkrijgt met alle bijwerkingen die deze met zich mee brengen.
 • Werkt in harmonie met je lichaam
 • Niet goed geld terug garantie.
  Je loopt geen risico met de 180 dagen niet goed geld terug garantie.

Wat kost het?

- Een pak tava thee, goed voor 60 potten, kost €26,45
- Er is een 3 halen 2 betalen aanbieding voor €52,92

Gratis verzending wereldwijd

Bezoek de Tava thee website

Schrijf je in

Ontvang GRATIS

'7 snelle en makkelijke tips voor afvallen'

Uw privacy wordt gerespecteerd