Hoodia Gordonii

disclaimer
links
sitemap
17 juni, 2024

Hoodia Gordonii

Hoodia Gordonii is een Afrikaanse cactusachtige plant die voorkomt in de Kalahari in het zuiden van Afrika. Deze cactus werd voor het eerst gebruikt door de San ofwel Bosjesmannen (Wikipedia), een nomadische stam die in de Kalahari woestijn in Zuid-Afrika leven. Daar wordt Hoodia al vele generaties gebruikt om het honger- en dorstgevoel tegen te gaan gedurende de jacht. De leden van deze stam zijn fit, gezond, energiek hebben geen last van overgewicht.

Wikipedia over Hoodia als eetlustremmer

Vertalen

The use of Hoodia has long been known by the indigenous populations of Southern Africa, who infrequently use these plants for treating indigestion and small infections. However, it is their centuries old use of the meat of the plant to suppress appetite when making long hunting trips in the Kalahari Desert that has stimulated the most interest.

Onderzoek naar Hoodia

Onderzoekers en doktoren hebben lange tijd onderzoek gedaan naar het antwoord op de vraag: Wat zorgt er nou voor dat deze cactus je eetlust kan remmen?

Alle aspecten van de Hoodia zijn onderzocht en de conclusie is als volgt gekomen. De kern van de Hoodia Gordonii bevat een verbinding die nu beter bekend staat als de P57 glycoside.


Hoodia Gordonii cactus Wikipedia

Hoodia P57 ingredient

Het P57 ingredient in staat is om de hypothalamus (regelcentrum van de hersenen) voor de gek te houden door het te laten denken dat er meer suikers in het bloed zitten dan daadwerkelijk het geval is. Er wordt dus geen signaal meer afgegeven die aangeeft dat je moet eten. Samen met Hoodia kan ook jij die reep chocola zonder problemen weerstaan. Dieten? Daar hoef jij niet meer bij stil te staan.

Wat kan Hoodia voor jou betekenen?

Je kent het wel, je zit 's avonds op de bank naar een spannende film te kijken en opeens uit het niets krijg je zin in die zak chips of reep chocola die in de la ligt te lonken. Voor je er erg in hebt is die zak chips leeg. Vooral in perioden dat je minder wilt eten of omdat je dieet volgt, is het moeilijk om hier weerstand tegen te bieden.
Als jij je hierin herkent dan biedt Hoodia uitkomst. Het Hoodia wordt gebruikt voor zijn krachtige eetlustremmende werking.

Eigenschappen van Hoodia:

 • Krachtige eetlustremmend effect. Jij bepaalt wat je wel en niet eet.
 • Verlies je overtollige kilo's. Je zelfbeeld zal met sprongen vooruitgaan.
 • Jij bepaalt wanneer je eet. Geen slechte tussendoortjes meer. Nee zeggen wordt eerder een regel dan uitzondering.
 • Je bent in staat 'nee' te zeggen lekkere dingen. Hierdoor zal je zelfvertrouwen toenemen en je komt sterker in je schoenen te staan.

Hoe je weet dat het werkt?

Onderzoek naar de effectiviteit van Hoodia heeft bij sommige proefpersonen geresulteerd in een caloriereductie tot wel 800 caloriën Dit is natuurlijke een geweldig resultaat voor een 100% natuurlijk product. Dus vind jij het moeilijk om de tussendoortjes met rust te laten, overweeg om Hoodia aan je dieet toe te voegen.

BBC reportage

De populariteit van dit product is mede te danken aan de reportage die door BBC News, 60 minutes en ABC News werd uitgezonden.
Onderdeel van de betreffende reportage was BBC verslaggever Tom Mangold naar Afrika is gegaan om Hoodia te testen. Tom en de cameraman hebben allebei de Hoodia ingenomen en tegen alle verwachtingen in meldden beide heren dat ze zich erg goed voelde, en het belangrijkste, geen honger hadden voor ongeveer 48 uur.
Hieronder een stukje uit de reportage van 60 minutes.

Zoals het filpmje laat zien, gebruikt de inheemse bevolking het om hun eetlust te remmen, dus als het bij hen werkt, werkt het ook bij jou.

Niet elk Hoodia product bevat werkende ingredienten

Omdat de vraag naar Hoodia over de laatste jaren heen fors gestegen is zijn er dus veel bedrijven die zich op deze markt hebben gestort. Er worden a.o. toevoegingen gebruikt om de Hoodia te verdunnen waardoor er minder werkzame stoffen in zitten. Door een gecertificeert product te kopen ben je zeker van de je de enige echte Hoodia krijgt.

Wikipedia over Hoodia scams

Vertalen

The media coverage and heavy marketing by nutritional supplement companies that followed those reports have created such a demand for Hoodia plants that a protected status was imposed in several countries like Namibia. Many products claiming to contain Hoodia do not actually contain the active ingredient alleged to suppress appetite. An ongoing review of hoodia pills by Alkemists Pharmaceuticals found that at least half of the products advertised as containing hoodia contained none.

Zoals je kan lezen, bevat minstens de helft van de Hoodia producten geen werkende werkende stoffen maar worden toch als zodaning verkocht. Unique Hoodia heeft de certificaten om te bewijzen dat hun product een legitiem product is met het werkende P57 ingredient.

Dus welk Hoodia product zou het beste voor jou zijn

Let er bij het bestellen op of het Hoodia product de benodigde certificaten bezit. Bezit van certificaten geeft jou de garantie dat het Hoodia product ook een echt Hoodia bevat. Een extra meevaller is een 'niet goed geld terug' garantie. Bedrijven die een 'niet goed geld terug' aanbieden doen dit niet zomaar. Zou jij een niet goed geld terug garantie beloven als je weet dat jouw product niet zou werken?

Waarom Unique Hoodia

Unique Hoodia is één van de producten die aan de bovenstaande voorwaarden voldoet. Het is in 2004 goedgekeurd voor de verkoop en heeft daarna wereldwijd naam gemaakt als één van de krachtigste eetlustremmer die er krijgen is.

Door naar de officiele Unique Hoodia website

Wikipedia over de schaarste en authenticatie van Hoodia

Vertalen

As Hoodia gordonii and the whole genus Hoodia are threatened with extinction if international trade is not monitored, the genus is listed under CITES (the Convention on International Trade in Endangered Species of Wild Fauna and Flora), under Appendix II, and it is illegal to export plant material in any form from Africa without a CITES certificate being issued by proper authorities.

Daarom is de certificering van Hoodia producten zo belangrijk. Als een product niet gecertificeerd is dan wordt de kans wel heel groot er niet in zit wat ze beloven.

Unique Hoodia is gecertificeerd

Unique Hoodia heeft de volgende certificaten:

 • Annex certificaat (bekijk certificaat, opent in een nieuw venster)
  Dit certificaat geeft je de garantie dat Unique Hoodia goedgekeurd is voor gebruik. Ook geeft het jou de garantie dat de gebruikte Hoodia Gordonii ook echt vers is en niet uit een opslag komt
 • Locatie certificaat (bekijk certificaat, opent in een nieuw venster)
  Dit certificaat geeft jou de garantie dat de Hoodia rechtstreeks van gecontroleerde boerderijen komt en er dus geen tussenpartij gebruikt word.
 • Analyse certificaat(bekijk certificaat, opent in een nieuw venster)
  Dit is het belangrijkste certifcaat wat jou de garantie geeft dat Unique Hoodia ook echt voor 100% uit Hoodia bestaat. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over chemische toevoegingen. Want die zijn er niet.

Wat kan Unique Hoodia voor jou doen?

Dieetpillen hebben de afgelopen jaren aan flink aan populariteit ingeboet. Het wordt door velen gezien als het kiezen van de makkelijkste weg. Overal hoor je: Je moet gezonder eten, je moet meer gaan sporten, dieetpillen zijn gevaarlijk etc. etc.

Er zijn inderdaad gevaarlijke dieetpillen in de omloop. Maar als je weet wat de ingredienten van een product zijn dan kun je makkelijk nagaan of een product ook echt gevaarlijk is of dat het onschuldige ingredienten zijn.

Maar niet iedereen heeft de wilskracht om alles maar alleen te doen. En dat geeft ook helemaal niet. Afvallen is ook erg moeilijk. Als dat niet zo was, dan was iedereen slank.

En over wilskracht gesproken. Hoeveel mensen worden tegenwoordig wel niet geholpen door middel van een maagband? Op bijna elk forum die ik bezoek staat minstens 1 topic over mensen die een maagband hebben gekregen, en dan heb ik het over Nederlandse forums op Nederlandse websites.

Ik zou zeggen, wat heb je liever: Een operatie met alle risico's en kosten die een maagband met zich meebrengt. Of gebruik maken van een 100% natuurlijk product waarvan de werking ondersteund en bewezen is door de praktijk en klinische studies.

Daarom is Unique Hoodia ook een uitkomst want:

 • Het helpt je om zonder problemen minder te eten
 • Het verlaagt je calorie inname en ondersteunt je daarmee om je gewicht onder controle te krijgen
 • Het maakt het je makkelijker om het snacken tussen de maaltijden door onder controle te krijgen

Er zijn inderdaad veel producten die niet doen wat ze beloven en inspringen op een hype. Maar als je echt alles met alleen gezond eten kan bereiken waarom gebruiken, zonder uitzondering, alle (top)sporters dan supplementen? Juist, omdat ze werken. Je moet alleen het kaf van het koren zien te scheiden. En dat is inderdaad niet makkelijk.

Unique Hoodia ingredienten

 • P57 - Dit is het ingredient waar het allemaal om te doen is. Zonder P57 kan je de Hoodia net zo goed niet gebruiken. Want dit zorgt ervoor dat je zonder probleem een dieet kan volhouden zonder de hele dag met je eten bezig te zijn.
 • Bioperine - Dit is een nieuwe toevoeging in het product. Bioperine is een extract afkomstig uit zwarte peper. Het is bedoeld om de opname van de Hoodia te versnellen maar heeft heeft als extra bijeffect de stimulering van thermogenese. Thermogenese is een proces dat je lichaamstemperatuur een paar graden verhoogt. Hierdoor gaat je verbranding omhoog en worden er door je lichaam ook nog eens extra calorien verbrandt.

Vergelijking met de concurrentie

In vergelijking met de concurrentie steekt Unique Hoodia er met kop en schouders bovenuit. Niet in de eerste plaats vanwege de certificering. Ook vanwege de grote hoeveelheid werkzame stoffen die in de capsules verwerkt is. Waar het gemiddelde Hoodia product 500mg bevat Unique Hoodia 1485mg per portie.
Het gebruik van Unique Hoodia geeft je de volgende zekerheden:

 • Hoogste concentratie werkzame stoffen in vergelijking met concurrerende producten - Je weet zeker dat je een product krijgt dat werkt.
 • Volledige certificering - Je weet zeker dat je een veilig product gaat gebruiken.
 • Geen financieel risico door de 'niet goed geld terug' garantie - Geen financieel risico. Bevalt het niet? Dan vraag je gewoon je geld terug.

Niet in de winkel verkrijgbaar

Een product wat goed werkt is gedoemd om te worden nagemaakt met alle gevolgen van dien. Daarom is Unique Hoodia niet in de winkel te koop maar alleen via Slimming.com of de Unique Hoodia website. Ze leveren wereldwijd dus ook naar Nederland.

Als je het idee hebt dat Hoodia iets voor jou kan betekenen, vergeet dan niet de kortingscode UHXMAS10 te gebruiken voor 10% korting (geldig t/m 31 januari 2013).
Overige kortingen

 1. 4 bestellen 3 betalen (38% korting)
 2. 7 bestellen 4 betalen (57% korting) 3 maandverpakkingen GRATIS
 3. Bestel 12 maandverpakkingen en krijg $247,45 korting

- Nu gratis verzending vanaf de 1 maandverpakking

Wees er snel bij voordat de aanbiedingen weer voorbij zijn:
Officiele Unique Hoodia website

De 'niet goed geld terug geld garantie' geldt vanaf de 3 maandverpakking (dit om het product een serieuze kans te geven).

Tip: Bestel met een vriend(in) en deel het voordeel.

Daarnaast is de Hoodia Gordonii een bedreigde plantensoort (zie het Locatie certificaat). Dit brengt voor de producent de verantwoordelijkheid met zich mee dat elke plant die geoogst wordt vervangen worden moet door een nieuwe plant. Daarom stelt de producent van Unique Hoodia een limiet voor iedereen die het koopt waardoor de plant gegarandeerd overleeft.

Bezoek de officiele Unique Hoodia website