Vet verbranden

disclaimer
links
sitemap
17 juni, 2024

Hoe je snel puur vet kan verbranden

Hoe je snel puur vet kan verbranden en daarmee afvallen.

Als je probeert af te vallen, je gewicht stabiel houden, of het sculpturen van je lichaam, dan probeer je waarschijnlijk uit te vinden wat de beste manier is om vet te verbranden. Je wilt weten wat je kan doen om het vet verbrandingsproces meer efficiënter kan laten verlopen.

Transformeren

Er is een manier om je lichaam te transformeren in een efficiŽnt vetverbrandende afval-machine, maar dit gebeurt niet voor niets. De hamvraag is "ben je bereid het werk te verrichten, als je eenmaal weet hoe je efficiënt vet kan verbranden, dat noodzakelijk is?" het vergt namelijk wel enige inspanning van jouw kant.

Inspanning

Wat voor inspanning dan wel? Wel, er is geen wonderpil of supplement die je lichaam vet laat verbranden zonder enige inspanning van jouw kant. Er zijn wel voedingssupplementen die je helpen om het proces efficiŽnter te laten verlopen.

Voor het doel van het artikel blijven we bij de basis.

Lichaamsvet

Om je lichaamsvet kwijt te raken moet je eerst een balans zien te vinden tussen diŽten en bewegen wat voor jouw werkt. Aah, bewegen - ja, daar komt het - is de magische sleutel om puur lichaamsvet te verbranden.

Wetenschappelijk

We beginnen met een aantal wetenschappelijke feiten. Gedurende de eerste 15-20 minuten van je training gebruikt je lichaam de opgeslagen koolhydraten als brandstof. Na deze periode gaat je lichaam over op het aanspreken van je vetreserves. Dit houdt in dat je minstens 20 minuten moet bewegen om je lichaam vet te laten verbranden.

Als het je doel is om te afvallen, moet je aan een aantal dingen denken. Je moet zeker weten dat je vet aan het verbranden bent in plaats van spieren. Nu zul je misschien denken "wat maakt dat nou uit? gewicht is gewicht en dat moet naar beneden, niet?" Dit is de grootste fout die je kan maken.

Verlies geen spiermassa

Ten eerste, je wilt echt geen spiermassa verliezen! Het is waar dat spieren meer wegen dan lichaamsvet, het is ook een feit dat dat spieren meer energie nodig hebben dan vet. Meer spieren zorgen dus voor een hogere stofwisseling en helpen je om sneller calorieŽn te verbranden, en daarmee je lichaam helpen om je vetreserves aan te wenden als energiebron.

Leer vet verbranden

Dus als je wilt leren hoe je puur vet moet verbranden ontkom je er niet aan om ook te leren hoe je spieren werken en hoe je deze moet opbouwen. Ok zul je denken, ik moet eruit gaan zien als een bodybuilder?
Nee! Dit zal niet gebeuren, ik ben zelf al 15 actief als bodybuilder en weet uit ervaring hoe moeilijk het is om 1 kilo pure spiermassa op te bouwen. Laat staan hoe moeilijk het is voor een vrouw om spiermassa op te bouwen, tenzij je van nature een zeer hoog testosteron niveau hebt.

Wat er gebeurt is, dat je merkt dat je afvalt en je kleding beter gaat zitten, zelfs als de weegschaal iets anders beweert. Je lichaam zal veel efficiŽnter je vetreserves gaan verbranden om je te helpen met afvallen.

Laatste paar kilo's

Dus als je die laatste paar kilo's vet maar niet kan verbranden kan het helpen om een beetje spiermassa op te bouwen waardoor je meer en sneller calorieŽn verbrandt.

by Deidre Jones

Super Vetverbrander Methode

Op een verantwoorde manier vet verbranden? Probeer de 'Super Vetverbander Methode'

www.vetverbrandermethode.nl
Mentale dieet plan

Stop met dieten en begin met het mentale dieet plan. Lees de review.

Schrijf je in

Ontvang GRATIS

'7 snelle en makkelijke tips voor afvallen'

Uw privacy wordt gerespecteerd