Afvallen met geluid

disclaimer
links
sitemap
19 juli, 2024

Afvallen met geluid?

De nieuwste manier van afvallen is afvallen met behulp van de ultrashape. Dit apparaat probeert met behulp van geluidsgolven het lichaamsvet af te breken om zo een slanker figuur te verkrijgen. Maar hoe werkt het eigenlijk?

De geluidsgolven komen uit een apparaat dat op de plek wordt geplaatst waar het overtollige vet zich heeft opgehoopt. Door de geluidsgolven barsten de vetbolletjes kapot. Vervolgens worden ze door het lichaam afgebroken en verlaten via de lever en de urinewegen het lichaam. Enkele volstrekt pijnloze ? behandelingen kunnen vele kilo's schelen. Bovendien is er dus geen sprake van chirurgie, dus opname is niet nodig.

Het apparaat met de naam UltraShape kan per behandeling tot anderhalve kilo aan vetbolletjes 'kapotzingen'. Het proces heeft wat weg van het maken van een echo. Ook worden vergelijkbare geluidsgolven gebruikt.

Is het veilig?
De Inspectie voor de Volksgezondheid omschrijft deze nieuwe afvalmethode als 'veilig'. De enige kanttekening is dat een patiŽnt na de behandeling wel zijn eetgedrag moet aanpassen, omdat het overtollige vet anders gewoon weer terugkomt.

Zoals u kunt lezen moet u wel het een en ander aan uw eetgewoontes veranderen om het resultaat blijven te behouden. Vervalt u terug in uw oude eetgewoontes dan zal het overgewicht weer toenenemen.

Gezonde voeding blijft toch de basis voor een blijvende gewichtsafname

Schrijf je in

Ontvang GRATIS

'7 snelle en makkelijke tips voor afvallen'

Uw privacy wordt gerespecteerd