Proactol Plus

disclaimer
links
sitemap
19 juli, 2024

Verlaag je vetopname met Proactol en verlies overtollig gewicht

Heb jij ook zo'n moeite om die extra kilo's eraf te krijgen?
Kom jij ook tijd tekort om altijd verse en gezonde maaltijden klaar te maken?
Te weinig tijd om altijd te gaan sporten?

Wees gerust, je bent niet de enige. Wereldwijd zijn er miljoenen mensen die net als jij worstelen met de bovenstaande punten. Ze willen wel maar de huidige levensstijl laat dat echt vaak niet toe.

Vers en gezond eten

In de tijd waarin we leven is het moeilijk geworden om altijd maar de gezondste keus te maken. Gezond kost altijd tijd, veel tijd. Alles moet vers en in aparte winkels ingekocht worden, en elke winkel heeft zijn eigen rij waar je aan kan sluiten... Ik weet niet hoe jij hier tegenover staat maar ik word al moe als ik eraan denk.

En dan ben je eindelijk thuis, moet je alles ook nog schoonmaken, snijden/raspen/schillen noem maar op. Gevolg is dat we vaak kiezen voor het makkelijkere alternatief van blikjes, kant-en-klaar maaltijden etc. Nu beweer ik niet dat al deze maaltijden ongezond zijn, integendeel ze voorzien vaak in alles wat we nodig hebben. Er is echter één maar en dat is het vetgehalte, het vetghalte van deze alternatieven is vaak hoger is dan eigenlijk goed voor ons is.

Wat kan ik er tegen doen?

Je kan dus voor het eerste alternatief gaan en voortaan zelf al je gerechten bereiden maar er is ook een product dat een groot deel uit je handen kan nemen. Proactol Plus is een vetblokker die ervoor zorgt dat ruim 25% van de ingenomen vetten NIET door jou lichaam wordt opgenomen.

Zou dat niet iets voor jou zijn?
Vele mensen die Proactol Plus gebruiken vinden van wel (lees en bekijk hier de reviews).
Proactol Plus is een 100% natuurlijke vetblokker die ruim 25% van je vetinname tegenhoudt. Hoe het werkt? Lees verder....

Hoe werkt Proactol

Proactol Plus is een vetbinder die bestaat uit twee soorten vezels. een niet-oplosbaar en oplosbare vezels. Als de niet-oplosbare vezels in je maag in contact komen met vetten, worden deze vetten aan de vezels gebonden om zo een vloeibare gel te vormen. Het gevolg hiervan is dat de vetten te groot worden om nog door het lichaam geabsorbeerd te worden, en worden via de ontlasting afgevoerd.

Werkt het echt?

In een 'dubbel blind test' werd een groep proefpersonen verdeelt over twee groepen. Groep één can de proefpersonen ontving Proactol Plus, terwijl de andere groep een placebo (niet werkend product) toegediend kreeg. Beide groepen moesten dit een week lang doen.

Na de eerste week werden de twee groepen onthouden van het product, voordat ze gevraagd werden te wisselen van product. Gedurende deze periode werd de proefpersonen gevraagd zich aan strikt aan een voorgeschreven dieet te houden zodat de onderzoekers gedurende het onderzoek precies wisten wat de proefpersonen aan voedsel binnen kregen.

De resultaten

Gemiddeld genomen werd er bij de proefpersonen die Proactol Plus kregen toegediend 27,4% van de vetten niet opgenomen door het lichaam in vergelijking met de placebo groep.

De studie toonde dus aan dat de Proactol Plus groep gemiddeld 27% meer vet uit hun voeding tegenhield dan de placebogroep. Naast deze studie is er zijn er ook intensieve studies uitgevoerd die hebben aangetoond dat een verlaagde opname/inname van vetten behulpzaam is om af te vallen.

Terwijl het blijvende gewichtsverlies van 5 tot 10% niet alleen aan de buitenkant zichtbaar is, heeft het ook een positief effect heeft op de negatieve gevolgen van overgewicht zoals een hoge bloeddruk, hoog cholestrolgehalte, aderverkalking en diabetes 2.

Overige positieve bijwerkingen zijn een verhoogde flexibiliteit, minder last en pijn in gewrichten, pezen en/of spieren, en een verhoogd concentratie vermogen en energie.

Proactol kopen

Proactol bestellen kan alleen aangeboden rechtstreeks de producent. Je zal Proactol vooralsnog niet in de winkel zien liggen. Als je het wel ziet dan kun je er vanuit gaan dat het hier niet om de echte Proactol Plus gaat.
Juist om de namaakhandel tegen te gaan heeft de producent van Proactol besloten om de verkoop hiervan geheel in eigen beheer te houden.
Ben je ervan overtuigd dat Proactol ook iets aan jouw levensstijl kan bijdragen bestel dan nu voordat de kortingscodes ongeldig zijn.

Proactol Kortingscodes

De kortingscode PRIV5 geeft 5% korting voor de 1 maand verpakking.
Voor kortingscode EXPIR1 geeft je 7% korting op alle verpakkingen tot 4 maanden.
Voor korting vanaf de 4 maanden verpakking gebruik PROAC8. Deze code geeft je recht op 8% korting.

Proactol kopen