Phen375

disclaimer
links
sitemap
19 juli, 2024

Phen375 fatburner review

Ondanks dat Phen375 al vanaf 2009 op de markt is zien we hier in Nederland pas eind 2011 de belangstelling voor dit product een enorme vlucht nemen. Hoog tijd om dit product eens onder de loep te nemen.

Wat is Phen375

Phen375 wordt aangeprezen als een vetverbrander. Maar als we dieper ingaan op de werking en ingredienten komen we erachter dat het meer is dan alleen een vetverbrander.

Daar waar het gemiddelde afslankproduct één tot twee afslankmethoden ondersteunen, zoals eetlustremmende en vetverbrandende werking, ondersteund Phen375 vier verschillende methoden.

Naast de vetverbrandende werking worden ook nog de volgende extra eigenschappen ondersteund:

 • Eetlustremmende werking (dimethylpentylamine en Trimethylxanthine zijn de verantwoorlijke ingrdienten voor deze effecten.)
 • Thermogene verbranding. Thermogene verbranding houdt in dat je verbranding van het lichaam een aantal standen verhoogt wordt. Het gevoel dat je hiervan krijgt is dat je het sneller warm hebt. Het is bewezen dat capsicum (het verantwoordelijke ingredient) je lichaamswarmte op een hoger niveau laat draaien. Om deze warmte te produceren moet je lichaam extra calorien verbranden.
  Dit is een bewezen werkende methode om het lichaam extra calorien te laten verbranden. (bron)
 • Metabolisme verhogend. Dieters hebben (zonder dat ze het doorhebben) vrijwel allemaal last van het verlies van spiermassa. Dit heeft als gevolg dat het metabolisme op een lager pitje komt te staan. (Er zal dus meer calorien als vet worden opgeslagen).
  De voornaamste reden hiervoor is de afname van je spieren. Door het dieten gaat je lichaam in eerste instantie over op het verbranden van je spieren voor de benodigde energiebehoefte.
  Waarom? Omdat je lichaam een efficiente machine is en spieren kunne dooe je lichaam zeer snel in energie worden omgezet.
  Door ervoor te zorgen dat je lichaam zijn spieren behoudt of eventueel vergroot wordt je metabolisme verhoogt. Tongkat Ali is het ingrdient dat ervoor zorgt dat je op zijn minst je spieren vasthoudt in plaats van te verbranden.
  Vergeet niet dat je spieren de grootste netto verbranders van calorien zijn.
 • Efficientere en verhoogde vetverbranding.

Phen375 is een vetverbrander die bijdraagt aan een snel en veilig gewichtsverlies zonder gevaarlijke bijwerkingen. En is zonder recept verkrijgbaar.

Niet alleen zorgt het ervoor dat je vet sneller verbrandt waardoor je weer in shape komt, het zorgt ook voor een verhoogde gezondheid. Een lager vetpercentage zorgt voor een gezonder lichaam.

Maar laten we eerst eens kijken naar de samenstelling van Phen375.

Phen375 Ingredienten

 • L-carnitine: Is vereist om de vetzuren van de cytosol (velvocht) naar de mitichondrion (Mitochondrien zijn de energiecentrales van je cellen) te transporteren die daar gebruikt worden als energie. Heel simpel gezegd, L-carnitine transporteert het vet dat als energie wordt gebruikt naar de verbrandingsoven.
  wikipedia over cytosol
  wikipedia over mitochondrion
 • Tongkat ali (Longjack): Bij gebruik door fanatieke bodybuilders zorgt dit, overigens 100% natuurlijk, voor een aanwas van droge spiermassa omdat het een verhoogde afgifte van het lichaamseigen testosteron veroorzaakt. In het geval van gebruik bij het volgen van een dieet zal het een spierbehoudende werking hebben.

  Als je echter wilt afvallen, dan werkt dit ingrediënt als een 'bescherming' van je spieren.

  Veel diëters krijgen te maken met verbranding van spiermassa als gevolg van hun dieet. Het gewichtsverlies dat de meeste diëters ondervinden aan het begin van hun dieet is de spiermassa die wordt verbrand in plaats van het overtollige vet. Deze afname van spiermassa wordt door de toevoeging van dit ingrediënt tegengegaan.
  wikipedia over Tongkat ali

 • 1-3 dimethylpentylamine: Dit is een veilige vervanger voor het voormalige en potentieel gevaarlijke phentermine dieetsupplement dimethylphenylethylamine. Het verhoogt de cyclische AMP (Cyclic Adenosine MonoPhosphate) waarden in het lichaam. Dit heeft een eetlustremmend effect waardoor je minder snel honger krijgt en dus minder calorien eet.
  wikipedia over CAMP
 • Trimethylxanthine: Werkt als versterker voor het 1-3 dimethylpentylamine ingredient waardoor het vetverbrandende effect versterkt wordt tot zijn volle sterkte.
 • Capsaicin-1.12: Phen375 heeft een zeer hoogwaardig 12 op 1 concentratie waardoor het de meest pure geraffineerde Capsaicin is die op de markt verkrijgbaar is. Het is toegevoegd om je lichaam te ondersteunen in de opname van de overige ingredienten waardoor hun effect wordt gemaximaliseerd. Capsaicin kan dit bewerkstelligen omdat het bepaalde receptoren in je lichaam kan beïnvloeden
  Capsaicin is een extract van chili pepers (wordt ook gebruikt in Capsiplex) die je lichaamstemperatuur verhoogt waardoor je tot wel extra 270 calorien per dag verbrandt.
  wikipedia over Capsaicin

Deze combinatie van ingrediënten maken Phen375 zo krachtig dat je lichaam door het gebruik ervan het zo'n 1,5 tot 3 Kg per week aan vet kan verbranden.

Phen375 bevat wel natuurlijke ingredienten maar is niet 100% natuurlijk. Een deel van de ingredienten zijn synthetisch en speciaal ontwikkeld om je snel van je ongewenste vet af te helpen.

Het Capsaicin ingredient is recentelijk toegevoegd omdat klinische studies uitwezen dat het een grote bijdrage kan leveren aan je vetverbranding.

Phen375 Bijwerkingen

Phen375 is populair geworden omdat de behaalde resultaten vergelijkbaar zijn met de van de markt gehaalde phentermine dieetpillen. Maar dan zonder de gevaarlijke bijwerkingen waardoor phentermine van de markt is gehaald.

Gebruikers van Phen375 zijn dan ook erg positief over het gebruik ervan.

Waar kan je Phen375 kopen?

Phen is niet te in de winkel te koop. Het kan alleen via de officiele website van de fabrikant besteld worden.

Klik hier om naar de officiele Phen375 website te gaan.

Danielle over Phen375

Aanbieding: Koop nu 90 tabletten en krijg er 30 GRATIS bij