Acai Berry

disclaimer
links
sitemap
19 juli, 2024

Acai Berry Select kan ook jou helpen afvallen en ontgiften!

Geoogst door Brazilianen voor honderden jaren als een voedingsmiddel voor hun verjongende en ontgiftende eigenschappen, Acai-bessen (fruit van de Amazone Palmbomen) zijn al door vele media opgepikt, van artikelen in fitness magazines tot aan de Oprah Winfrey show. Duizenden mensen over de gehele wereld zeggen dat de Acai-bessen hun helpt bij een gezonder leven vol energie en vitaliteit.

De Acai bessen hebben een unieke fruit smaak en bevat hoge concentraties nutrienten. De Acai-bessen bevat hoge concentraties antioxidanten. Tevens bevat het omega vetzuren, aminozuren, vezels, ijzer en meer vitaminen en mineralen. Een traditioneel Amazone recept is een mix van Acai bessen gecombineerd met guarana zaad. Dit recept geeft je veel energie en een hogere geestelijke helderheid door de caffeÔne gecombineerd met guarana.

De huidige bewoners die in de buurt van de Amazone rivier wonen in het noordelijke deel van BraziliŽ, gebruiken al vele generaties lang de Acai bessen als voedingsmiddel voor de hoge voedingswaarde. De helende kracht en het gevoel van welzijn, zijn wijdverbreid bekend in de regio. De populariteit van de Acai-bessen verspreidt zich vanuit BraziliŽ over naar de rest van de wereld.

De Acai bessen bevatten de volgende voedingswaarde en eigenschappen.
* Antioxydanten
* Anti Bacterieel
* Ontstekingsremmend
* Anti Mutageen
* Cardiovasculair Systeem

De Acai bessen bevatten hoge concentraties van essentiele vetzuren die zorgen voor lagere LDL cholestrol en een stabiele HDL concetraties. Daarnaast bevatten ze opmerkelijke concentraties antioxydanten die helpen om vrije radicalen tegen te gaan en een verjongende werking hebben.

Acai bessen zijn ontzettend rijk aan planteiwitten die geen cholestrol produceren gedurende het verteringsproces en worden daardoor makkelijker getransporteerd naar de spieren dan dierlijke eiwitten zoals melk en vlees. Naast de hoeveelheid eiwitten en onverzadigde vetten zijn de Acai bessen ook rijk aan koolhydraten die op hun beurt het lichaam voorzien van de nodige energie om te kunnen werken of te sporten. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de Acai bessen zeer populair zijn.

Medische onderzoeken op de Acai-bessen hebben uitgewezen dat:
- De grote hoeveelheid antioxydanten die bijdragen aan de verjonging.
- Essentiele aminozuren gecombineerd met mineralen die bijdragen aan een goede spiercontractie en herstel.
- Acai-bessen kunnen bijdragen aan een gezonder cardiovasculair systeem en een beter werkende spijsvertering dankzij de onverzadigde vetzuren, voedingsvezels en phytosterols.
- Een geweldige bron van voedingsvezels! Er zit gemiddeld 2 gram voedingsvezels in deze Acai Energy Mix. Voedingsvezels bevorderen de werking van de spijsvertering. (5)
- De vetzuren benaderen vertonen een grote overeenkomst met die van olijfolie. Studies wijzen uit dat dit de factor is die verantwoordelijk is voor het lage percentage van hart- en vaatziekten in het middellandse zeegebied. (1,5)
- Naast de energie- en vochtaanvullende werking bevatten de Acai bessen ook vitamines, mineralen de essentiele vetzuren Omega 3, 6 en 9.

OMEGA VETZUREN (Omega 9, Omega 6, and Omega 3)
Deze essentiele vetzuren helpen om het LDL cholestrol (wiki) te verlagen terwijl het HDL cholestrol (wiki) op een gezond niveau blijft. Deze unieke eigenschap is gelijk aan die van olijfolie. Omega vetzuren helpen bij het voorkomen van hart- en vaatziektes. Daarnaast zijn ze essentieel voor een gezond zenuwstelsel. Tevens ondersteunen ze bij het herstellen van de spieren na een intensieve training.

AMINOZUREN
De Acai bessen bevatten een bijna perfecte mix van essentiele aminozuren. Dit is belangrijk om een goede werking, uithoudingsvermogen, kracht en ontwikkeling van de spieren te garanderen.

VITAMINE E
Voor een jeugdige uitstraling.

Schrijf je in

Ontvang GRATIS

'7 snelle en makkelijke tips voor afvallen'

Uw privacy wordt gerespecteerd