Afslankpillen

disclaimer
links
sitemap
25 september, 2023

Afslankpillen verspilde moeite of toch niet?

Hoe vaak lees je de reacties op websites m.b.t. dieetpillen dat je met alleen gezond eten kunt afvallen, moet gaan sporten of dat het allemaal oplichterij is.

Mijn vraag is dan wat die betreffende mensen dan op die websites zoeken als ze toch allemaal zo goed weten? Afvallen hoeven ze schijnbaar niet meer want als het waar is wat ze zeggen dan zouden ze toch op hun ideale gewicht zitten? Of zou dat toch niet zo zijn en zijn ze gewoon gefrusteerd geraakt?

Feit is dat niet alle dieetpillen per definitie slecht of oplichterij zijn. Maar je moet wel goed opletten wat je koopt want er zijn inderdaad veel afslankproducten die niet doen wat ze beloven. Maar je moet ook goed bepalen aan welke soort pil je behoefte hebt.

Het eerste waar je zeker van moet zijn is: Welke afslankpillen passen bij jou en zul je het meeste baat bij hebben?
Als je bijvoorbeeld last hebt van eetbuien dan kan je overwegen om een eetlustremmer te gaan gebruiken.

Heb je geen last van eetbuien maar wil je wel van je overtollige vet af dan past een vetverbrander wellicht goed bij jou.

Krijg je teveel vet binnen omdat je te weinig tijd hebt om gezond te eten? Ga je binnenkort op vakantie maar je wilt wel gewoon lekker eten? Dan kun je baat hebben door het gebruik van vetblokkers.

Vetblokkers hebben echter alleen een toegevoegde waarde als je vetinname ook echt te hoog is.

Probeer dus eerst vast te stellen waarom je een dieetsupplement wilt gaan gebruiken. Grofweg zijn er 3 soorten afslankproducten verkrijgbaar:
1. Vetverbranders
2. Eetlustremmers
3. Vetblokkers

Vetverbranders

Vetverbranders zijn gericht op het stimuleren van je vetverbranding door het stimuleren van je stofwisseling. Ze zijn vooral geschikt voor personen die een regelmatig eetpatroon hebben maar door de jaren heen een vetlaag hebben opgebouwd.

Eetlustremmers

Eetlustremmers zijn geschikt voor personen die de hun eetbuien niet of slecht onder controle hebben. Het gebruik van eetlustremmers zorgen ervoor dat je weinig tot geen honger hebt.
Ze zijn dan ook uitermate geschikt als ondersteuning tijdens een laag calorie dieet.

Vetblokkers

Heb je door je snelle leven Vetblokkers zijn geschikt voor personen die de hun eetbuien niet of slecht onder controle hebben. Het gebruik van eetlustremmers zorgen ervoor dat je weinig tot geen honger hebt.
Ze zijn dan ook uitermate geschikt als ondersteuning tijdens een laag calorie dieet.

Waar moet je op letten voor gebruik

Let erop de de ingredienten op de verpakking vermeld staan. Als er geen ingredienten staan vermeld mijd het product om dat je dan niet weet wat je slikt.

Als je niet zeker weet wat de werking is van een bepaald ingredient schrijf het op en zoek het op. Met een beetje vooronderzoek weet je zeker wat je slikt.

Natuurlijke producten

Als je op zoek bent naar een product met alleen natuurlijke ingredienten en je denkt dat je iets gevonden hebt, zoek de betreffende ingredienten die vermeld staan op de verpakking op. Alleen zo weet zeker of je het juiste product te pakken hebt.

Certificering van de ingredienten

Let bij natuurlijke producten er op dat het voorzien is van de juiste certificaten. Deze certificaten moeten zijn uitgegeven door onafhankelijke onderzoeksinstituten. De certificaten zijn voorzien van de aangetroffen ingredienten en ook de hoeveelheid die van deze ingredienten zijn aangetroffen.

Het geeft je dus de garantie dan wat er op het label staat ook daadwerkelijk in zit. Let er wel op dat het certificaat is uitgegeven door een onafhankelijk instituut.

Klinisch getest met bijbehorende certificaten

Kijk of het product klinisch getest is met de bijbehorende certificaten. Iedereen kan beweren dat zijn/haar product een x% aan vet blokkeert. Maar als het niet onafhankelijk onderzocht is voorzien van de bijbehorende certificaten zal je nooit zeker weten of deze bewering waar is. En dit is waar veel fabrikanten misbruik van maken.

Schrijf je in

Ontvang GRATIS

'7 snelle en makkelijke tips voor afvallen'

Uw privacy wordt gerespecteerd