Eetdagboek

disclaimer
links
sitemap
19 juli, 2024

Bijhouden van een Eetdagboek

V: Moet ik een eetdagboek bijhouden?

A:Een eetdagboek is een prima manier om inzicht te krijgen in wat je eet en belangrijker, hoeveel calorien je binnenkrijgt. Met dit inzicht kan je je voedingspatroon gaan tweaken. Je laat eens wat weg of vervangt het voor een calorie-arme versie.

Door het bijhouden van je eetgewoontes en de wijzigingen die je maakt kan krijgje inzicht in hoe je lichaam reageert op de wijzigingen. Je leert je lichaam kennen. Je zult versteld staan hoe kleine wijzigingen een enorme inpact kunnen hebben op je lichaamsgewicht.

Daarnaast zul je versteld staan welke voedingsmiddelen waarvan je dacht ze goed voor je zijn toch eigenlijk heelveel calorien bevat.

Het bijhouden van een eetdagboek is dus echt een aanrader!

Aangezien het handmatig bijhouden een tijdrovende klus kan zijn kan je overwegen om een digitaal eetdagboek bij te houden. Eetdagboek.com is er zo één van. Je kan bij dit online eetdagboek gebruik maken van favorieten die je met één druk op de knop kan toevoegen waarna de calorie berekening geheel automatisch plaatsvindt.

Naast de caloriebereking is van alle voedingsmiddelen de complete voedingswaarde aanwezig die je ook met één druk op de knop tevoorschijn kan halen.

Je zult zien...
Het bijhouden van een eetdgaboek zal je motiveren om je voedingsgewoonte aan te passen.

Veel gestelde vragen over afslanken

Volgende vraag -->

online eetdagboek

Schrijf je in

Ontvang GRATIS

'7 snelle en makkelijke tips voor afvallen'

Uw privacy wordt gerespecteerd