Voedingssupplementen

disclaimer
links
sitemap
16 oktober, 2021

Voedingssupplementen

Voedingssupplementen kunnen veel nuttige functies vervullen. Door de drukte van tegenwoordig kiezen we vaak voor de snelle hap. Alhoewel toch een verbetering in het voedingspatroon van Nederlanders is geconstateerd schieten de gezonde maaltijden er wel eens bij in.

Daarnaast bieden supplementen de sporters onder u de mogelijkheid om de eventuele ontstane tekorten snel weer aan te vullen. Dit geeft het lichaam de mogelijkheid om sneller te herstellen na zware inspanning.

Supplementen kunnen ook goede ondersteunende werking hebben tijdens het afvallen. Onstane tekorten als het gevolg van dieeten kunt u met behulp van de juiste supplementen eenvoudig weer aanvullen.

Tevens kunnen voedingssupplementen of homeopatische middelen u helpen bij andere lichamelijke of geestlijke klachten.

Voedingssupplementen om af te vallen

Hoodia Gordonii
is een eetlustremmer dat uit een cactus-achtig plantje wordt gewonnen. Het bevat de eigenschap om de hersenen voor de gek te houden door signalen te verzenden dat je geen honger hebt.
Proactol Plus
is een vetblokker dat er voor zorgt dat tot wel 26% van je vetinname niet door je lichaam wordt opgenomen.
CLA
bleek in diverse experimenten zeer werkzaam te zijn bij het afbreken van vetdepots en het opbouwen van spiermassa.
Chitine
is in staat om in de darm een vetbindende gel te vormen. Niet alleen wordt hierdoor de darmwerking verbeterd en neemt het verzadegingsgevoel toe, veel belangrijker is dat het vet en cholesterol dat in de chitine gel gebonden wordt, niet vrijkomt.
Slimming Drops
stimuleert de vetverbranding, optimaliseert de spijsvertering en vermindert de opname van vet.
HCA
verlaagt de omzetting van koolhydraten in vet en cholesterol, het onderdrukt de eetlust en verhoogt de thermogenese van het lichaam.

Schrijf je in

Ontvang GRATIS

'7 snelle en makkelijke tips voor afvallen'

Uw privacy wordt gerespecteerd