Zomer pasta

disclaimer
links
sitemap
22 oktober, 2017

Zomer pasta met groenten en kappertjes

Goed voor 6 porties

Ingredienten:

  1. 250 gr. droge vlinderpasta
  2. 1 schaaltje broccoliroosjes
  3. 1,5 schaaltje bloemkoolroosjes
  4. 1 kop bevroren erwten zonder zout
  5. 3 eetlepels versgesperste citroensap
  6. 2 eetlepels wijnazijn
  7. 1,5 eetlepel maisolie
  8. 2 eetlepels water
  9. 3 eetlepels vers gegratineerde parmezaanse kaas
  10. 0,5 kopje kappertjes, uitgelekt en gewassen
  11. 0,5 theelepel zwarte peper

Voeg de pasta, broccoli, bloemkool en bevroren erwten bij elkaar in een pan kokend water. Kook de pasta tot ze beetgaar is.
Tijdens het koken van de pasta en groenten, meng je de citroenspa, azijn, maisolie, water, parmezaanse kaas en de kappertjes in een kleine schaal.
Nadat de pasta en groenten zijn uitgelekt doe je ze in een tweede schaal. Voeg de dressing eraan toe roer deze door de pasta. Peper naar smaak toevoegen en eet smakelijk!

Voedingswaarde per portie

  1. 217 Cal.
  2. 8 gram Eiwit
  3. 35 gram Koolhydraten
  4. 5 gram Vet

Extra tip: Serveer de pastaschotel samen met een gegrilde rode snapper.

Mocht je zelf een gezond recept hebben die je wilt laten plaatsen, stuur een mailtje! Wij stellen het erg op prijs.

Schrijf je in

Ontvang GRATIS

'7 snelle en makkelijke tips voor afvallen'

Uw privacy wordt gerespecteerd