disclaimer
links
sitemap
27 september, 2021

Zone dieet

Volgens sommige wetenschappelijke studies, is het menselijk lichaam op zijn gezondst als het maar twee soorten voeding tot zich neemt. Dit zijn proteine en natuurlijke koolhydraten zoals groente en fruit en vlees. De basis van het Zone Dieet is dat de menselijke genen niet zijn veranderd sinds het begin van de mensheid, zo'n 100.000 jaar geleden, toen geraffineerde koolhydraten nog niet bestonden. Daarom is het menselijk lichaam op zijn gezondst en zal het afvallen als voedsel wordt geconsumeerd dat sinds het begin van de mensheid ook aanwezig was zoals vlees, groente en fruit.

Een koolhydraatrijk dieet zorgt ervoor dat het lichaam grotere hoeveelheden insuline gaat afgeven, (zie ook koolhydraten) dat op zijn beurt de overbodige hoeveelheid koolhydraten weer omzet in vet.

De zone gelooft dat als je je insuline-productie onder controle weet te houden, dit de sleutel is tot gewichtsbeheersing en succesvol afvallen. Een dieet dat een dergelijk effect heeft op het lichaam bestaat uit laag glycemische index koolhydraten, onverzadigde vetten en proteine met een verhouding van 40:30:30.

Als je van plan bent om het Zone dieet te gaan volgen, zul je afvallen terwijl je toch kan genieten van vlees en biefstuk.

Voor meer informatie: http://www.zoneperfect.com

Schrijf je in

Ontvang GRATIS

'7 snelle en makkelijke tips voor afvallen'

Uw privacy wordt gerespecteerd