Hoe overleef ik de feestdagen zonder aan te komen?

Maak jij je ook weer zorgen over hoeveel kilo je aan zult komen gedurende de feestdagen?

Wilskracht

Je kan natuurlijk proberen om de feestdagen op eigen kracht te door te komen. Als je sterk genoeg in je schoenen staat om alle lekkernijen te weerstaan dan raad ik je het op wilskracht te doen, maar helaas is dat maar voor een klein deel van de mensen weggelegd. Niet iedereen beschikt over een ijzeren wil om de sinterklaas-, kerst- en oudejaarslekkernijen te kunnen weerstaan. En als je net als ik, makkelijk te verleiden bent, dan kan je er op rekenen dat je weer wat kilo's zwaarder bent zodra het nieuwe jaar begint. En voordeel, je hoeft niet lang na te denken over je goede voornemen voor het nieuwe jaar. Je wilt afvallen!

Maar is dit wat je echt wilt? Nou ik niet. Wat voor mij goed werkt is zorgen dat ik de verleiding kan weerstaan.

Hoe zorg je er voor dat je de verleidingen kan weerstaan?

Een goede oplossing is....
Gebruik gedurende de feestmaanden een eetlustremmer. Dit zorgt ervoor dat je makkelijker alle lekkernijen kan weerstaan simpelweg omdat je er geen trek hebt. Het is een hele eenvoudige maar zeer effectieve oplossing. Maar, hoor ik je al denken, moet ik nu één of ander chemisch product innemen om de verleidingen te weerstaan?
Nee hoor. Er is een 100% natuurlijke oplossing voor dit probleem. De Hoodia Gordonii cactus.

Wat is Hoodia Gordonii?

Hoodia Gordonii is een cactus-achtige plant die voor komt in de woestijn van Zuid Afrika. Deze cactus wordt gebruikt door de Khoisan (Wikipedia), om gedurende de lange jachtpartijen de honger te onderdrukken. De reden om weer te gaan jagen is uiteraard dat de voedselvoorraad op raakt en de mannen weer op jacht moeten om de voorraden aan te vullen. En als je gaat jagen kun je niet te zwaar bepakt zijn. Om dit probleem te omzeilen gebruiken de jagers Hoodia Gordonii om hun eetlust te onderdrukken.

Dit kan jij ook toepassen, niet omdat jij moet jagen maar om jezelf te beschermen tegen alle verleidingen waar je aan blootgesteld wordt gedurende de decembermaand. Door een eetlustremmer te gebuiken zorg je ervoor dat je het begin van het nieuwe jaar niet te met de onnodige extra kilo's begint.

Pas op voor namaak

Let wel, doordat de werkende Hoodia Gordonii alleen in de Zuid Afrikaanse woestijn voor komt en het productie proces complex is, is het geen goedkope oplossing. Juist omdat de werking van Hoodia zo effectief is zijn er veel goedkope versies op de markt te krijgen, maar ook hier geldt, goedkoop is duurkoop. Let er op dat als je besluit om Hoodia te gaan gebruiken, dat het product over de nodige certificering beschikt. Een goed Hoodia product beschikt minstens over de volgende certificaten:

  • Locatie certificaat (ook wel site certificate. Dit geeft je de garantie dat de gebruikte Hoodia Gordonii ook echt uit Zuid Afrika komt)
  • Analyse certificaat (Dit geeft je de garantie dat het product ook echt bevat wat er op de verpakking staat)

Ik wil meer informatie over Hoodia Gordonii >>

Ik wil naar een webshop die Hoodia verkoopt wat aan de bovenstaande voorwaarden voldoet >>

Schrijf je in