Atkins dieet

disclaimer
links
sitemap
27 september, 2021

Het Atkins dieet

Het Atkins dieet beschrijft 4 stappen om te kunnen afvallen sen een gezonde nieuwe levensstijl er op na te houden. Door het volgen van deze 4 stappen ben je op weg om er goed uit te zien en je goed te voelen. Je lichaam zal koolhydraten en vet gebruiken om aan energie te komen. Met het Atkins dieet, beperk je je koolhydraat inname terwijl je lichaam het overtollige vet gaat verbranden, om zo tot een bevredigend eindresultaat te komen. Door het volgen van het Atkins dieet bouw je een basis voor een gezonde levenstijl op.

De 4 stappen zijn: Inductie, doorzettend gewichtsverlies, pre-maintenance en levensstijl onderhoud. Deze 4 stappen zijn een individualistisch eetprogramma die je de mogelijkheid geven om het eten te selecteren gebaseerd op je persoonlijke behoefte om gewicht te verliezen en gezond te leven.

Bedenk wel dat het Atkins dieet je metabolisme niet permanent veranderd. Als je weer terugvalt in je oude eetgewoonten (eten van geraffineerde koolhydraten of koolhydraten met een hoge glykemische index). Dit lage koolhydraat dieet is bedoeld om permanent je eetgewoonten te veranderen zodat je het verloren gewicht ook vast kan houden zonder aan te komen.

Schrijf je in

Ontvang GRATIS

'7 snelle en makkelijke tips voor afvallen'

Uw privacy wordt gerespecteerd