Afslanktips

disclaimer
links
sitemap
16 oktober, 2021

Afslanktips deel 3

Afslankktip 5. Meer bewegen

"Gewicht verliezen door beweging"
Het is bijna onmogelijk om af te slanken en zo te blijven zonder een regelmatige workout. Begin hiermee door eens wat vaker de fiets te pakken of te lopen. Begin met 10 minuten en probeer dit geleidelijk aan te verhogen naar 30-40 minuten per dag zovaak als mogelijk, en je zult zien, binnen een paar weken zie en voel je het resultaat. Doordat je regelmatig beweegt zal ook je stofwisseling omhoog gaan waardoor het afslankproces nog makkelijker gaat.

Afslankktip 6. Eet niet te veel

"Meten is weten"
Het meten van de hoeveelheid lijkt een vervelende klus maar het is een vaardigheid die je jezelf aan moet leren. In het begin is het even wennen maar je zult zien dat je na een paar weken niet beter meer weet.

Je begint met de hoeveelheid die je normaal ergens van eet te wegen. Je leert daardoor hoeveel voedingsstoffen er in zitten. Hiermee ga je aan de slag en kan je de hoeveelheid naar boven of naar beneden bijstellen. Alleen op deze manier weet je wat je binnenkrijgt en kun je aan de hand van je resultaten je voedingsschema bijstellen. Daarnaast zal je je hersenen trainen op de hoeveelheid voeding die je binnenkrijgt.

Afslankktip 7. Schrijven

"Afslanken met een eetdagboek"
Het eerste wat mensen die willen afslanken moeten doen is een eetdagboek bijhouden. Het enige wat je hoeft te doen is opschrijven wat je hebt gegeten, wanneer en hoeveel. Een voedingsdagboek geeft je een helder beeld van je eetgewoontes, aan de hand hiervan kan je langzaam an veranderingen doorvoeren en afslanken.

Schrijf je in

Ontvang GRATIS

'7 snelle en makkelijke tips voor afvallen'

Uw privacy wordt gerespecteerd